ONLINE KURZ: LIEČIVÝ VÝVAR – KAŽDODENNÝ BOOSTER NA IMUNITU

ONLINE KURZ: LIEČIVÝ VÝVAR – KAŽDODENNÝ BOOSTER NA IMUNITU

Viera MÚDRA, jeseň/zima 2024

Cena: 60 EUR

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je Vlozit-do-kosika.jpg

O kurze

Si často unavený a vyčerpaný, alebo z času na čas prechladnutý? Máš pocit, že Tvoje telo potrebuje nakopnúť? 

S týmto problémom dnes stretávam čoraz viac ľudí. Želáš si, aby to bolo presne naopak, všakže? Byť zdravý, plný sily a energie nie je v dnešnom uponáhľanom svete a hlavne v zimnom období vôbec jednoduché.

Prezradím Ti niekoľko receptov, ako s únavou a rôznymi infekciami skoncovať. Mojím tajným BOOSTROM NA IMUNITU a podporu zdravia sú LIEČIVÉ VÝVARY. 

Naučíš sa pripraviť rýchle liečivé polievky ako PRVÚ POMOC, keď začínaš cítiť prvé príznaky choroby, ale aj pomaly a dlho sa variace výživné a LIEČIVÉ VÝVARY na dlhodobú podporu vitality organizmu.

Obsahujú suroviny, o ktorých si možno ešte nikdy nepočul. Žiadny strach, všetky sú dostupné na našom trhu a všetky sú rastlinného pôvodu. Ich účinky na zdravie si postupne vysvetlíme. Patria medzi ne:

  • 🌱 medicinálne huby,
  • 🌱 morské riasy,
  • 🌱 fermentované produkty,
  • 🌱 bylinky a vňate,
  • 🌱 liečivé korene a podzemky,
  • 🌱 liečivé koreniny,
  • 🌱 obilniny,
  • 🌱 mnohé ďalšie…

Tajné recepty, o ktoré sa s Tebou podelím, majú v jedálničku našej 5-člennej rodiny nenahraditeľné miesto.

Naučíš sa pripraviť rýchle liečivé polievky ako PRVÚ POMOC, keď začínaš cítiť prvé príznaky choroby, ale aj pomaly a dlho sa variace sa výživné a LIEČIVÉ VÝVARY na dlhodobú podporu vitality organizmu.

Na jeseň 2024 začíname!

Technické informácie ku kurzu:

  • Všetky potrebné informácie dostane prihlásený účastník e-mailom pár dní pred začiatkom kurzu.
  • Kurz bude prebiehať v uzatvorenej FB skupine, do ktorej bude účastník kurzu vstupovať cez vlastný FB profil.
  • Kurz otvorím na jeseň 2024 (termín upresním podľa počtu prihlásených účastníkov). Začíname v piatok a živé vysielanie bude prebiehať v nedeľu. Ak ho nebudete z časového hľadiska stíhať, záznam bude uložený pre vašu potrebu na nástenke. Nasledujúce dni budem pridávať množstvo zaujímavostí a receptov k téme – nie je potrebné byť pripojený v konkrétny čas – počkajú si na vás.
  • Kurz bude pre vaše potreby otvorený 3 mesiace, aby ste si stihli všetko potrebné dobehnúť a samozrejme aj odsledovať účinky protizápalových vývarov na váš organizmus. Je úžasné sledovať zdravotné pokroky a výsledky absolventov z môjho prvého kurzu.

Preto neváhajte, táto ponuka sa už možno nebude opakovať. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom mojich sociálnych sietí Facebook (Jedlá medicína) a Instagram (@jedla_medicina).

A ak cítite, že Vám moja rastlinná cesta rozšíri obzory a otvorí nekonečný vesmír možností, teším sa na vás v kurze.

Viera Múdra – lektorka


Celkové hodnotenie kurzu:

5,0
Hodnotené 5 z 5
5 z 5 hviezdičiek (na základe 3 recenzií)
Excelentné100%
Veľmi dobré0%
Priemerné0%
Zlé0%
Príšerné0%

Zverejni vlastnú recenziu:

Posledné zverejnené recenzie:

Nový pohľad na stravu

Hodnotené 5 z 5
8. júla 2024

Pod vedením Vierky som ja a moja rodina objavila nový pohľad na to ako človek môže podporiť svoje telo pomocou správne zvolených surovín a stravy. Objavili sme nové potraviny, skúšali nové veci v kuchyni a zabavili sa. 🙂 Vierka bola vždy promptná v odpovedi, keď sme si niečím neboli istí. Sama trpím refluxom a po pár mesiacoch zavedenia nových receptov a surovín do môjho jedálnička cítim, že epizódy „kyseliny“ sú nižšie, zároveň vo mne žiadne odporúčané suroviny nevyvolali záchvat „kyseliny“, čo je pre mňa úspech. Teším sa na výsledky pri takomto naozaj dlhodobom stravovaní sa podľa Vierky. Ďakujem! 🙂

Kristina

Krok ku zdraviu

Hodnotené 5 z 5
6. júla 2024

Milí priaznivci zdravej stravy! Tiež som jedna z tých, čo absolvovali kurzy jeden po druhom a som nadšencom ďalších príležitostí učiť sa pod vedením Vierky.

Ak sa raz rozhodnete spraviť niečo pre zdravie seba a svojej rodiny,toto je naozaj príležitosť, pozrieť sa na stravovanie a ľudské telo trošku inak. Skúste menej siahať po liekoch a výživových doplnkoch a venovať za zdravotným benefitom ovocia , zeleniny a byliniek. Ak sa Vám zdá táto cesta príliš nudná,tak Vierka Vám svojimi receptami, zaujímavými prispevkami, nadšením a zanietením ukáže, že to vôbec nie je nudné. Je to zaujímavé, pomerne rýchle, ženie Vás to vpred všetko skúsiť a hlavne,keď vidíte výsledky sami na sebe a svojich blízkych, chcete objavovať dalej.

Ja naozaj ďakujem za možnosť byť účastníkom kurzov a ďalej sledujem Vierkine príspevky na IG.💯👌

Mata

Excelentné

Hodnotené 5 z 5
6. júla 2024

Vierku som spoznala pri prvom kurze,, klíčkovanie, ,ktorý sa mi veľmi páčil, pokračovala som ďalším a ďalším a vlastne zatiaľ som prešla všetky a všetky boli vďaka úžasnej, vzdelanej, milej a veľmi empatickej lektorke veľmi poučné a inšpirujúce, mne to dalo do života veľa nových poznatkov, receptov a veľa nových chutí… Vierka som ti veľmi vďačná za to že sa o svoje vedomosti, skúsenosti a recepty s nami delíš a učíš nás ako správne a zdravo sa starať o svoje zdravie.. srdečne ďakujem 🙏🥰

Ewe