Kniha Klíčkovanie

KLÍČKOVANIE

Viera MÚDRA, 2020

Cena knihy: 17,90 EUR

 

 

O knihe

Jedinečná kniha o klíčkoch a klíčkovaní so 60 skvelými receptami na jedlá z klíčkov z našej slovenskej kuchyne ale aj z kuchýň cudzokrajných. Ak budeš mať záujem, spolu sa naučíme:

  • ako sa jednoducho, bez skúseností, námahy a špeciálneho náradia v domácich podmienkach dopracovať k živej a čistej strave kedykoľvek počas roka,
  • ako si vypestovať interiérovú záhradku plnú živín za 3-5 dní,
  • ako klíčky konzumovať, upravovať, skladovať a spracovávať,
  • ako z nich vyťažiť maximum pre náš organizmus,
  • rôzne recepty a fígle, ktorými očaríš svojich blízkych a kadečo iné.

Lebo klíčkovať môže naozaj každý!

Kniha KLÍČKOVANIE


Celkové hodnotenie knihy:

5,0
Hodnotené 5 z 5
5 z 5 hviezdičiek (na základe 25 recenzií)
Excelentné100%
Veľmi dobré0%
Priemerné0%
Zlé0%
Príšerné0%

Zverejni vlastnú recenziu:

Posledné zverejnené recenzie:

Tuto knihu musite mat

Hodnotené 5 z 5
26. novembra 2022

Som Vierke veľmi vďačná za túto úžasnú knižku, ktorá prekonala moje očakávania. Je plná praktických informácii, žiadne omáčky, a aj veľmi lákavých receptov, ktoré sú z jednoduchých ingredienciií.

Určite odporúčam, ak chcete praktického sprievodcu, ktorý Vám pomôže zvýšiť kvalitu Vášho života čo saVášho zdravia a zdravého jedla týka, neoľutujete.

Ja som už s klíčkovaním vďaka Vierke začala, a rodina je nadšená.

Sona Taldikova

Kniha s hodnotnym obsahom

Hodnotené 5 z 5
31. júla 2022

Kniha pani Vierky ma nesklamala citit z nej lasku k tomu co robi….klickovanie je veda a tu sa krok za krokom dozvie vsetko aj zaciatocnik. Nehovoriac o velmi prijemnej konzultaciii s pani Vierkou…mozem iba vrelo odporučať. Sama ako zaciatocnik sa puštam do klickovania.

Andre

Klíčkovanie – základný pilier zdravého stravovania

Hodnotené 5 z 5
15. novembra 2021

Keďže klíčkujem už nejaký rok, knižku som pôvodne kúpila ako darček. Ale po otvorení som zistila, že obsahuje informácie nielen pre začiatočníkov. Otvorila mi nové obzory, čo všetko sa s klíčkami dá spraviť, ako sa dajú upraviť a spracovať, na slano či na sladko. Osobne vnímam klíčkovanie ako jeden zo základných pilierov zdravého a udržateľného stravovania. Klíčky sú krásny príklad toho, že aj malé veci dokážu veľké divy :).

Diana Mozoláková

Vyklíčte si zdravie

Hodnotené 5 z 5
13. septembra 2021

Klíčkovanie ma lákalo vyskúšať už dlhšiu dobu a pustila som sa doň len tak na pankáča bez nejakého základu. A nešlo mi to.

Potom môj muž kúpil Vierkinu knižku a zistila som, že je v nej všetko vysvetlené a navyše je plná receptov, čo s klíčkami robiť ďalej. Aj keď u nás najlepšie chutia len tak do šalátov, verím, že sa časom prepracujem aj k viacerým receptom z nej. Už len listovanie v knihe vám naštartuje chuťové bunky a klíčkovanie je síce alchýmia, ale dostupná skutočne pre každého s benefitmi obrovskými pre naše zdravie

Zuzana

Knižka a autorka

Hodnotené 5 z 5
26. apríla 2021

Knižka precízne vypracovaná autorka si dala veľmi záležať. Všetko veľmi zaujímavo popísané a vysvetlené. Kniha má pevnú väzbu čo je plus. Obsahuje aj množstvo výborných receptov s klíčkami.

S jej radami nebude žiadny problém aj pre začiatočníkov. Mne stačil obyčajný zavaraninovy pohár a zdrava úroda bola na svete. Ďakujem za všetky tvoje rady, vždy si ochotná pomôcť a si veľmi mila veselá osôbka.

Rommiemax

Hodnotenie knihy Klíčkovanie

Hodnotené 5 z 5
19. apríla 2021

Po prečítaní prvých strán knihy Klíčkovanie som vedela, že o klíčkovaní chcem vedieť viac. Zrozumiteľne vysvetlené aj zložitejšie informácie, skvelé recepty a veľa praktických rád. Skvelá kniha, ktorá mi pomohla zapáliť veľký záujem o klíčenie v mojom živote. Ďakujem.

Naty

Krásna a zaujímavá kniha, odporúčam ju každému.

Hodnotené 5 z 5
15. apríla 2021

Knihu Klíčkovanie odporúčam každému, kto má záujem o nové informácie, ako obohatiť svoj jedálniček o zdravé a chutné recepty. Vierka je ten najlepší sprievodca, ktorý Vám to vo svojej knihe ukáže.

Poznáte tento pocit? Pocit vďaky a hrdosti, keď Vaše dieťa s láskou a zápalom robí to, čo ho baví, a robí to nielen kvôli sebe, ale aj pre ostatných ľudí, pretože to považuje za dobré a užitočné? Vierka miluje experimentovanie v kuchyni, a vďaka tomu vznikla kniha Klíčkovanie. V knihe Klíčkovanie sa dozviete, ako si jednoducho sami doma viete naklíčiť vhodné semienka na klíčky, či výhonky, ale aj množstvo zaujímavých receptov, ktoré Vám pomôžu obohatiť Váš stôl o chutné, zdravé a výživné jedlá. Každý, koho táto téma zaujíma, si určite vyberie niečo nové a zaujímavé. Myslím si, že stojí za to, venovať pozornosť tejto výnimočne krásnej knihe, ktorá Vám pomôže obohatiť Váš stôl o nové jedlá, ktoré v nájdete vo fotogalérii a receptoch.

Mária Varačková

Perfektna kniha aj kurz klickovania

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Mila Vierka, z celeho svojho srdca ti dakujem za tvoju uzasnu kniku aj perfektny kurz klickovania. Je vidiet, ze klickovaniu perfektne rozumies ale hlavne, ze to cele robis s laskou :).

Pre mna ako cloveka, ktory nema rad maso je kniha s receptami aj kurz k nezaplateniu, pretoze vdaka klickom a vyhonkom mam plnohodnotnu a ovela zdravsiu nahradu masa, ktoru si viem zabezpecit z mala doma sama :). Recepty su velmi chutne a inspirativne a premyvanie klickov sa stalo mojou kazdodennou psychohygienou :). Dakujem a tesim sa na dalsie inspiracie a recepty od teba :).

Andrea Novotova

Veľmi inšpiratívna kniha

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Odporúčam ju každému, kto sa zaujíma o svoje zdravie a zdravé varenie. Naučila som sa z nej mnoho nového o klíčkoch a klíčkovaní. A tiež to, ako ich zakomponovať do jedál, ktoré mi aj budú chutiť. Vierka je v tejto oblasti profík a je to z knihy cítiť. Ďakujem

Soňa Maléterová

Knižka Klíčkovanie = nabitá kuchárka infomáciami

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Som milovníčka kníh a som rada, že v mojej knižnice si našla svoje miesto aj táto drobná knižka plná informácií. Je písaná s láskou ku klíčkovaniu a každý vnímavejší čitateľ sa nechá vniesť do tajov klíčkovania a je vhodná aj pre samoukov . Krásne fotky dopĺňajú texty

o rôznych spôsoboch klíčenia , ich uskladnenia a spracovania.

V závere knižky je množstvo receptov z klíčkov a výhonkov, ktoré nie sú náročné na prípravu. Autorka priniesla na trh, knižku ktorá doteraz chýbala.

Jana

Kniha „Klíčkovanie“

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Kniha nie je len o klíčkovaní ale je to skutočný sprievodca veľkými premenami v každodenom stravovaní. Spolu s Vierkiným kurzom klíčkovania ma naštartovala na každodenné používanie klíčkov a výhonkov v mojej strave. Na zdravie ??

Ingrid Blanáriková

Klíčkovanie alebo zelenina na dosah

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Kniha Klíčkovanie okrem nádhernej grafickej úpravy a zrozumiteľného obsahu ponúka začiatočníkovi nájsť cestu k potravinovej sebestačnosti. Naučí pestovať klíčky z rôznych zaujímavých plodín s ľahkým návodom. Zároveň ponúka inovatívne recepty na výrobu zdravých a chutných jedál. Našej rodine pomohla spoznať iné polodiny, zaujala nás pestovaním mikro zeleniny, ktorá už nesmie chýbať na našich tanieroch. Okrem iného v knihe nájdete aj recepty zamerané na fermentáciu klíčkov. Je dôležité spomenúť, že vďaka knihe znižujeme palivovú stopu a nepotrebujeme tak často chodiť do obchodu a nakupovať napr. balené potraviny.

Martina Kantorisová

Uzasna kniha

Hodnotené 5 z 5
13. apríla 2021

Ďakujem autorke za to, že už konečne môžem prestať premýšľať čím nahradit živočíšne bielkoviny. Klíčkami! Rastlinné klíčky bohaté na proteíny! A ten pocit keď vidím ako mi za pár dní narastie v mojej vlastnej kuchyni moja vlastná mikrozelenina a klíčky…na nezaplatenie. Deťom prirodzene chutí a sami si už pýtajú hoc aj surové klíčky. Receptov je v knihe neúrekom, dokonca s niektorými som už posadnutá a budem ich robiť hádam aj stále dokola. ? Som človek, ktorého nudí klasická slovenská kuchyňa, a preto sa veľmi teším keď vyskúšam úplne všetky recepty a knihu odporúčam všetkými piatimi.

Zuzana H.

Klickovanie = zivotny styl

Hodnotené 5 z 5
13. apríla 2021

Knihu som evidovala uz dlhsiu dobu. Priznam sa, ze najskor sa mi zdalo dat 23€ vela. Hlavne preto, ze som nebola uplny zaciatocnik. A tak som sa obavala co mi kniha moze dat. ALE! Kniha mi poskytla celkovy obraz o klickovani. Ukazala mi ako k nemu pristupivat systematicky a ako z neho vytazit maximum. Aj vdaka knihe a tomu ako je spracovana sa klickovanie stalo mojim zivotnym stylom! Vierka dakujem za energiu, ktoru si do nej vlozila!

Jana Kvasnakova

Fantázia 🙂

Hodnotené 5 z 5
13. apríla 2021

Veľmi veľmi pekne ďakujem Vierke za takúto krásne spracovanú knihu, ktorá mi dodala ešte viac poznania a ‚nakopnutia‘ do klíčkovania…A to množstvo receptov ma uchvátilo. A u mňa sa šíri ešte ďalej pomedzi ľudí, Vierka, však vieš 😉 Ďakujem 🙂

Miroslava V.

Knižka Klíčkovanie

Hodnotené 5 z 5
13. apríla 2021

Túto skvelú knihu som si dopriala a zakúpila sama sebe pod stromček. Veĺmi som sa potrebovala posunúť a priniesť sebe a svojej rodinke zdravotinky na stôl. Knižka je skvelá, napísaná jasne, prehĺadne, obsahuje množstvo faktov, veľa výborných receptov. Je doplnená krásnymi obrázkami, ktoré mnohé veci ešte viac objasnia. Nesmiem opomenúť formát knihy, je presne taký akurát ?. Ďakujem autorke Vierke za toto dielko, ďakujem, ze ma ním učí žiť zdravšie a zároveň sa tešiť z týchto zázrakov prírody, ktorými klíčky rozhodne sú. ?

Ivana Labátová

Top kniha

Hodnotené 5 z 5
12. apríla 2021

Kedysi som ani len netusila, ze nejake klicky a klickovanie existuje. U nas v rodine sa vzdy varilo tradicne a klasicky. Avsak ked som sa vydala a zalozila si vlastnu rodinu zacala som sa zaujimat o zdrave stravovanie. Dakujem prave Vierke a jej knihe, ze doniesla do mojej rodiny zdravu a chutnu formu stravovania. V knihe som sa dozvedela vsetky potrebne informacie aby som sa mohla vydat cestou klickovania.

Martina Hulinova

Inšpirativna knižka

Hodnotené 5 z 5
12. apríla 2021

Krásna, vyvážená kniha plná nápadov podnetov, dôležitých info. Vhodná aj pre samouka v klíčkovaní. Veľa podnetných info. Plusom sú úžasné recepty, ktoré sú rychle, jednoduché, chutné a vyvážené… Vrelo odporúčam kúpu

Katka B.

Veľké ďakujem ❤️

Hodnotené 5 z 5
12. apríla 2021

Vierke ďakujem v prvom rade za jej prístup, za jej rady. Voľba kúpiť knižku prišla okamžite je tam úplne všetko, žiadne dodatky a hľadania neboli potrebné. Ja ju mám teraz stále v kuchyni a listujem v nej a učím sa pochopiť klíčky a semiačka a tak vrátiť mojej rodinke zdravie na tanier ???

Ďakujem ❤️ Jana

Jana Balážová

Úspech

Hodnotené 5 z 5
12. apríla 2021

Vierka,si detailistka a je to vidieť na

Tvojom umení v klíčkovaní…potvrdili to všetci,ktorí sa dali Tvojou cestičkou ku zdraviu …

Gratulujem a teším sa, že máš úspech

Elena Múdra

Inšpirujúca novinka na knižnom trhu

Hodnotené 5 z 5
12. apríla 2021

Kniha “ Klíčkovanie” je ojedinelá na našom knižnom trhu.. nie len svojim obsahom ale aj

formou spracovania receptov, , rád, postupov.. a v neposlednom rade i vizuálnym spracovaním.

Ale hlavný cieľ:- privedie Vás k zdravému štýlu stravovania sa ! TOP benefit.???

Gabriela

Úžasné dielo

Hodnotené 5 z 5
11. apríla 2021

Kniha klíčkovanie je skvelý sprievodca fascinujúcim svetom klíčkov. Návody a postupy sú napísané veľmi zrozumiteľne a zároveň detailne. Recepty sú chutné, ľahké a výživné.

Som nesmierne rada že takáto kniha existuje. Rozhodne odporúčam každému, kto sa zaujíma o to, čo konzumuje.

Ďakujem Vierka že si sa podelila o svoje cenné vedomosti a skúsenosti.

Jana Hartlová

Skvelá knižka ?

Hodnotené 5 z 5
11. apríla 2021

Skvelo spracovaná knižka o klíčkovani so super receptami a tipmi na klíčkovanie. Kopec úžasných receptov, hodnotných informácií.Odporúčam

Daniela

Krasna knizka, plna dolezitych informacii o klickovani

Hodnotené 5 z 5
11. apríla 2021

Velmi pekne spracovane, dolezite a detailne informacie ale napisane tak aby obycajny clovek ktory s klickovanim zacina tomu porozumel. Velmi sa mi paci styl knihy! A fotky velmi Krasne! Ja som vyskusala zatial ľanové klicky Podla knizky ❤️! Na receptiky sa uz velmi tesim!

Katka

Skvelá KNIHA

Hodnotené 5 z 5
7. apríla 2021

Skvelá investícia, z knihy budem čerpať celý život! Ďakujem za knihu, ktorá na našom trhu vyplnila chýbajúce miesto. Ďakujem za množstvo informácií, ktoré by som sa bez tejto knihy nikde nedozvedel. Ďakujem autorke, že sa na cestu vydania knihy ako samovydavateľ vydala a zvládla všetky úskalia bravúrne! Naozaj klobúk dole!

Martin

Jeden komentár k “Kniha Klíčkovanie”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *