Kurz klíčkovania

Kurz klíčkovania 1 + 2

Viera MÚDRA, 2023

 

Cena kurzu: 99,90 EUR

 

Kurz 1 + 2 začína na prelome mesiaca január-február 2023.

Jeho obsah je nasledovný:

V KURZE 1 sa naučíte postupy ako si naklíčiť 15 druhov semien a ako si uvariť a upiecť jedlá z klíčkov. Naučíte sa množstvo informácií k téme navyše:

  • o semenách,
  • o ich účinkoch,
  • o technikách klíčenia (kurz obsahuje 7 techník naklíčovania semien),
  • o výhodách a úskaliach každej techniky,
  • o klíčkoch (ako naklíčovať 15 druhov semien, niektoré viacerými technikami),
  • o následnom zapracovaní jednotlivých klíčkov do stravy a
  • naučíte sa pripravovať jedlá, na ktoré v knihe Klíčkovanie nezostal priestor.

V KURZE 2, teda KURZE KLÍČKOVEJ ALCHÝMIE nás čakajú alchymistické procesy sladkej a slanej FERMENTÁCIE a budeme sa venovať výrobe produktov a domácich zdravých polotovarov. V zmysle filozofie slow food si spolu prejdeme teóriu a prax prípravy mnohých netradičných alebo starobylých procesov zušľachťovania prírodných surovín.

Rozšírite si jedálniček o kvasené (fermentované) klíčkové šaláty, rýchlokvások, najlepšiu fermentovanú granolu na svete, polievku slovanských národov, syry, jogurt, vafle, limonády a… nechajte sa prekvapiť ? . Všetko si kurze prejdeme krok po kroku prakticky a naučím vás aj rôzne vychytávky a ďalšie nové bonusové recepty a informácie.

BONUSOVÁ TÉMA: SEMENOTERAPIA alebo SU – JOK metóda

Oba kurzy pozostávajú z inštruktážnych videí, písaných textov a fotodokumentácie.

NAUČÍME sa, ako pripraviť VEĽA z mála. Ako jesť primárne celistvé suroviny a ako si krásne aj na rastlinnej strave pripraviť plnohodnotné jedlo. Ako sa stať aspoň čiastočne SEBESTAČNÍ. Rovnako, ako to robili aj naši predkovia počas zimy v minulosti. Ak Vás môj koncept na Kurz klíčkovania zaujal, pridajte sa ku mne! Zakúpte si kurz a ja Vás budem kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky.

Verím, že si túto cestu spolu užijeme! Teším sa na vás!

Viera Múdra, autorka knihy a lektorka kurzov klíčkovania


Celkové hodnotenie kurzu:

5,0
Hodnotené 5 z 5
5 z 5 hviezdičiek (na základe 18 recenzií)
Excelentné100%
Veľmi dobré0%
Priemerné0%
Zlé0%
Príšerné0%

Zverejni vlastnú recenziu:

Posledné zverejnené recenzie:

Odpoveď Lucke H.

Hodnotené 5 z 5
8. januára 2023

Lucka zdravím, ďakujem za otázku. Kurz prebieha on-line v uzatvorenej FB skupine. Každého účastníka osobne kontaktujem. Môžete mi napísať na moje sociálne siete, kde vystupujem ako Denník jednej vegosky, alebo si ma vyhľadajte priamo pod mojim menom, rada všetky Vaše otázky zodpoviem. S pozdravom Viera Múdra

Viera Múdra

Otazka

Hodnotené 5 z 5
7. januára 2023

Dobry den.mozem vas poprosit kde budete robit kurz.dakujem.Lucia

Lucia Hasonova

Kurz Klíčkovania

Hodnotené 5 z 5
27. decembra 2022

Ďakujem pekne pani Vierke za kurz klíčkovania a aj názorné video ukážky, prehľadne vysvetlené všetky techniky nakličovania semien a aj recepty ako ich využiť.

Martin

Odporúčam

Hodnotené 5 z 5
20. decembra 2022

Výborný kurz s množstvom užitočných informácií. Pre mňa TOP na kurze boli videa s názornymi ukazkami klickovacich technik a ukážky stavu klickov, t.j. ako vyzerali v jednotlivých fazach vyvoja.

Ďakujem

Janka

Perfektné

Hodnotené 5 z 5
19. decembra 2022

Výborný kurz, krásne vysvetlené techniky nakličovania a Vierka je veľmi milá, úžasná osoba. Určite odporúčam všetkymi 10 ?. Ešte dokúpiť knižku a bude to ešte lepšie.

Denisa

Skvelý kurz klickovania

Hodnotené 5 z 5
1. mája 2022

Ďakujem Vierka za kurz, ktorý ma posunul ďalej, obohatil stravovanie mojej rodiny, poslúžil ako skvelá psychohygiena, inšpiroval do ďalšieho vzdelávania.

Ocenila som recepty a tipy, ako klicky zaradiť do stravy inak, než len posypat navrch pripraveného jedla. Skvelé recepty, zrozumiteľné informácie, ochota a Vierkin osobný prístup. Vrelo odporúčam a ďakujem.

Lenka

Velmi naucny kurz plny uzitocnych informacii

Hodnotené 5 z 5
1. mája 2022

Vierka, Velka vdaka za tento kurz… splnil moje ocakavania, naucil ma vela uzitocnych a praktickych veci…a este som si doplnila dalsie vedomosti o zdravej vyzive ako klicky aj pouzit do jedal… ze nielen jedlo bude krasne vyzerat a chutit ale bude navyse aj vyzivne vdaka klickom/vyhonkom ktore si vypestujem vdaka tebe sama doma a nebudem ich musiet kupovat!

zodpovedala si na otazky vzdy ked som mala nejake nejasnosti… odporucila si nam tvoje velmi chutne recepty (plnene papriky a paradajkove pesto boli uzasne!) vidno ze to robis s laskou a ta to velmi bavi!

Si nasa skvela pani ucitelka! A este raz ti krasne dakujem za tvoju energiu, motivaciu a inspiraciu ktoru si s nami v kurze zdielala… ❤️??

Katka

Kurz klickovania

Hodnotené 5 z 5
1. mája 2022

S klickovanim som zacala pred dvoma rokmi, potom prišlo leto a vsade vela zeleniny, a tak som s tým sekla ale vedela som, že chcem s klickovanim opäť pokračovať, ale sama som sa nevedela dokopať… Tento kurz bol pre mňa jednak nakopavka opäť začať klíčkovat a jednak tzv. oporna stena, ze kedykoľvek keď mi niečo nebjde jasne mám možnosť sa spýtať a mám istotu, že odpovedá profesionál… To bolo to prečo som do kurzy vstupovala a to na 100 percent naplnilo moje očakávania… Odpoveď na akokokolvek banálnu otázku bola do dňa (takmer stale hneď) zodpovedana, odvážila som sa klíčiť aj takou technikou, na ktorú by som sa sama nedala a uz viem, ze si klíčky zo života nepustím… Za všetko z celeho srdca veľké ďakujem Vierka… ❤️

Andrea

Kurz klíčkovania

Hodnotené 5 z 5
25. apríla 2021

Vďaka za veľmi zaujímavý kurz. Ocenila som, že sme za krátky čas mohli vyskúšať rôzne druhy klíčkov aj rôzne techniky. Zaujali ma účinky klíčkov a potešili chutné recepty. Už sa teším na nadstavbu.

Monika

Vrele odporúčam

Hodnotené 5 z 5
21. apríla 2021

Vierka má naozaj bohaté skúsenosti a informácie ohľadom klíčkovania a zdravej výživy, o ktoré sa s nami s radosťou podelila. Perfektne všetko vysvetlila, na otázky promptne odpovedala, poskytla veľa teoretických informácií a praktických ukážok vo videách naživo. Za mňa super skúsenosť, veľká vďaka Vierka.

Adriana

Hodnotenie kurz klíčkovania

Hodnotené 5 z 5
19. apríla 2021

Ďakujem za skvelý kurz, ktorý mi odokryl tajoplnú oblasť nových možností, chutí, zábavy, relaxu a v konečnom dôsledku aj skvelého dobrodružstva. Skvelá organizácia, kedy som si mohla ísť svojím tempom a dopriať si na všetko patričný čas. Ďakujem za úžasný kurz!

Naty

Ďakujem ?❤️

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Do kurzu som vstupovala ako začiatočník v klíčkovaní. Kurz dodal môjmu klíčkovaniu ďalší rozmer. Nadobudla som istotu v tom čo robím a ako to robím, istotu v tom ako sa má správne klíčkovať, na čo si máme dať pozor, ako následne môžme klíčky a výhonky použiť. Vierka nás krok za krokom viedla, venovala nám svoj čas kedykoľvek sme potrebovali. V kurze sme mali možnosť spýtať sa na čokoľvek, zdieľať náš progres a konzultovať akékoľvek otázky. Veľmi si vážim možnosť byť v skupinke úžasných ľudí zapálených pre rovnakú vec pod vedením Vierky. Bolo pre mňa úžasne motivujúce každý deň sledovat nielen moje napredovanie, ale aj klíčkovanie ostatných členov v skupine, vidieť fotky ich úspechov, problémov (vďaka ktorým sme sa aj my ostatní naučili vyvarovať sa niektorým chybám). Každé ráno sme dostali inštrukcie na daný deň ?, a počas dňa sme mali možnosť reagovať, zdieľať naše napredovanie, poprípade aj hotové jedlá z klíčkov. Kurz bol pre mňa veľmi inšpirujúcim a odniesla som si z neho aj kopu receptov, ktoré v knihe nenájdeme. Veľmi ma baví spoznávať nové chute a to sa mi aj splnilo. Dokonca mi Vierka vytvorila novú posadnutosť vegánskou čokoládou!

Zuzana H.

Klíčkovanie moja nová záľuba

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Zúčastnila som sa kurzu ako začiatočníčka a celý kurz lektorka pripravila veľmi pútavo. Získali sme informácie o benefitoch klíčkovania a návody na každodenné použitie klíčkov v kuchyni. Naučila nás všetky spôsoby klíčenia a každý účastník kurzu má možnosť experimentovať vo vlastnej kuchyni a klíčkovaním prispieť k zdravotným prínosom sebe ale aj celej rodine.

Jana

Kurz klíčkovania

Hodnotené 5 z 5
14. apríla 2021

Kurz klíčkovania ma nadchol a spôsobil, že súčasťou mojej kuchynskej linky sa stali dve trojposchodové misky s klíčkami a tácka so zelenými výhonkami ?. Ďakujem Vierke za jej trpezlivosť pri vysvetlovaní, rýchlu odozvu pri dotazoch a hlavne nadšenie, ktoré s nami zdielala ?

Ingrid Blanáriková

Velke dakujem za vsetko

Hodnotené 5 z 5
12. apríla 2021

V klickovani som bola novacik. Moje prve skusenosti boli az po kupe knizky avsak som klickovala len prilezitostne. Preto som sa rozhodla prihlasit sa do kurzu aby som sa zlepsila. Kurz mi dal mnoho novych vedomosti, naucila som sa aj techniky klickovania, ktore v knihe nie su spomenute. Vierka nam bola vzdy k dispozicii a odpovedala na vsetky otazky, za co jej patri velke dakujem ?

Martina Hulinova

Všetko čo som potrebovala vedieť

Hodnotené 5 z 5
12. apríla 2021

Na kurze som sa dozvedela mnoho nových zaujímavých a dôležitých informácií ohľadom klíčkovania ale aj využitia klíčkov a ich uskladnenia. Taktiež hodnotné informácie o nutričných hodnotách jednotlivých semien takže teraz si už viem „naordinovať“ klíčky podľa potreby 🙂

Kurz je super vymyslený, vhodný aj pre menej flexibilných. Odporúčam každému kto sa chce venovať klíčkom a micro greens.

Jana Hartlová

Klíčkovanie- kurz

Hodnotené 5 z 5
8. apríla 2021

Výborný, neľutujem. Vierka je zlatá, trpezlivá a hlavne nabitá množstvom hodnotných informácií. Znova by som si to zopakovala. Veľký prínos

Mariana

Ďakujem za hodnotný kurz ?

Hodnotené 5 z 5
7. apríla 2021

Ďakujem skvelej lektorke, Vierke Múdrej, za veľmi hodnotný kurz nabitý množstvom zaujímavých prednášok, informácií, praktických postupov, ukážok a stretnutí naživo v on-line priestore a teším sa na jeho pokračovanie!

Martin